Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησαν φήμες ότι εκτός από τις περικοπές στα γραφεία της Motorola στο Chicago, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Lenovo πρόκειται να “κόψει” και την οικογένεια smartphones Moto Z.

Η Κινέζικη εταιρεία έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να σταματήσει τη κυκλοφορία συσκευών Moto, και επισήμανε πως οι περικοπές αφορούν μόνο στο 2% του εργατικού δυναμικού της σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη κίνηση της να αποτελεί “μέρος της συνεχιζόμενης στρατηγικής ενσωμάτωσης μεταξύ των επιχειρήσεων smartphones της Motorola και της Lenovo καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε φάση ευθυγράμμισης και περαιτέρω οργάνωσης του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου για να είναι καλύτερα ανταγωνιστική στην παγκόσμια αγορά των smartphones”.

Η εταιρεία ετοιμάζει νέα smartphones στην οικογένεια συσκευών της Motorola και μαζί έρχονται και νέα MotoMods, όπως το Motorola Virtual Viewer MotoMod, δύο φωτογραφίες του οποίου διέρρευσαν πρόσφατα από τον γνωστό @evleaks (Evan Blass). Όπως είναι φανερό, πρόκειται για ένα headset εικονικής πραγματικότητας, στο οποίο θα τοποθετείται κάποια από τις συσκευές της σειράς Moto Z ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας κ.ά.

Υπάρχει μέχρι και μία στρογγυλή εγκοπή για το στρογγυλό πλαίσιο της κάμερας που υπάρχει στις συσκευές της εταιρείας, οπότε θεωρητικά είναι πιθανό να υποστηρίζονται και εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας, (ο χρήστης θα μπορεί να παρατηρεί το εξωτερικό περιβάλλον μέσω της κάμερας της συσκευής Moto Z που θα εγκατασταθεί στο εσωτερικό του Motorola Virtual Viewer MotoMod).

MotoVirtual_1.jpg.02a1159edd9e7e8d84ab4acb6280b286.jpg

GSMArena