Την νέα σειρά φορητών υπολογιστών Prestige ανακοίνωσε η MSI, που σύμφωνα με την εταιρεία απευθύνεται σε επαγγελματίες που μετακινούνται συχνά, σε όσους ασχολούνται με το δημιουργικό και σε όσους ασχολούνται με multimedia.

Η νέα σειρά διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά και εξοπλισμό και αποτελείται από με μοντέλα που διαθέτουν οθόνη που επιδεικνύει βέλτιστη ακρίβεια χρώματος χάρη στην τεχνολογία True Color της MSI (εξασφαλίζει την χρωματική ακρίβεια μέσω μίας διαδικασίας καλιμπραρίσματος που ρυθμίζει την θερμοκρασία χρώματος, το ορατό χρωματικό εύρος και το επίπεδο γκρι).

 

Για να μεγιστοποιηθεί η απόδοση, η σειρά φορητών υπολογιστών της MSI, Prestige, υποστηρίζει 6 διαφορετικά προφίλ χρώματος: sRGB (για κορυφαία γραφικά), Gamer (αυξημένη φωτεινότητα), Designer (αυξημένη ευκρίνεια για πολύ καθαρές γραμμές), Ant-Blue (για την μείωση του βλαβερού μπλε φωτός), Movie (για βελτιστοποίηση της αντίθεσης και ακόμα πιο έντονα χρώματα) και Office (μειώνει την καταπόνηση στα μάτια).

 

gallery_286955_1940_27759.jpg

 

Οι φορητοί υπολογιστές της σειράς Prestige βασίζονται σε επεξεργαστή Intel Core i7 και σε GPU τύπου Nvidia GeForce GTX 950M, έχουν δίκτυωση Killer Gaming και ήχο Dynaudio με Nahimic Audio Enhancer και MSI Audio Boost ενώ υποστηρίζουν ταυτόχρονα έως και τρεις οθόνες σε ανάλυση 4K μέσω των Mini DisplayPort και HDMI εξόδων που διαθέτουν. Η σειρά Prestige της MSI είναι διαθέσιμη σε μοντέλα με 15 ιντσών και 17 ιντσών οθόνη με τιμή που ξεκινάει από τα $1199. Τα χαρακτηριστικά τους μπορείτε να δείτε στον παρακάτω πίνακα.

 

gallery_286955_1940_17887.jpg

 

Link.png Site: TechPowerUp