Το δοκιμαστικό πρόγραμμα Oreo για το Nokia 8 ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, και χρήστες της συσκευής στην Φινλανδία και στην Πολωνία έχουν αρχίσει να λαμβάνουν την τελική έκδοση της αναβάθμισης.

Την ώρα που στο forum XDA Developers χρήστες των συσκευών TA-1004 και TA-1012 αναφέρουν ότι είναι ανάμεσα στους τυχερούς που έχουν λάβει την αναβάθμιση, ο Chief Product Officer της HMD Global, Juho Sarvikas επιβεβαίωσε την διάθεση του update.

 

Η αναβάθμιση φέρνει ορισμένα νέα χαρακτηριστικά όπως Picture-in-picture, Autofill passwords και Notification Dots κ.ά. Επίσης έρχεται με το November Security patch και ταχύτερο boot time ενώ οι χρήστες αναφέρουν πως το YouTube λειτουργεί τέλεια σε dual app mode (αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε τέλεια βίντεο στο YouTube ενώ περιηγείστε στο Internet).
https://twitter.com/sarvikas/status/934036816654716929
Η απόδοση της κάμερας έχει βελτιωθεί επίσης, και έτσι ενώ συνεχίζει να μην σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το ISO ή την ταχύτητα του κλείστρου χειροκίνητα, τουλάχιστον το κλείστρο μπορεί να παραμείνει ανοιχτό για έως και 0.5 δευτερόλεπτα. Τον Αύγουστο επίσης, το κινητό είχε κάποια ζητήματα με την Αυτόματη Εστίαση ωστόσο φαίνεται να έχουν διορθωθεί.

 

gallery_286955_4365_20699.jpg

 

Link.png Site: GSMArena