Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του τμήματος φορητών συσκευών της Nokia, η Microsoft κυκλοφορεί σήμερα το Nokia 215, ένα νέο feature phone το οποίο φέρει την ονομασία της Φινλανδικής εταιρείας όπως ορίζει η 10ετης συμφωνία των δύο εταιρειών.

Βασισμένο στην πλατφόρμα Series 30+, το Nokia 215 έρχεται να ικανοποιήσει τις ανάγκες όσων δε χρειάζονται ένα smartphone, έχοντας όμως αρκετά καλές δυνατότητες και φυσικά δελεαστική τιμή. Στις δυνατότητες του περιλαμβάνεται η υποστήριξη εφαρμογών όπως το Facebook, Twitter, Messenger, Bing Search και Opera Mini.

 

Απευθυνόμενο κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές, το Nokia 215 διαθέτει οθόνη 2.4 ιντσών με ανάλυση μόλις 320 x 240, μία VGA κάμερα χωρίς flash, με ένα λαμπάκι στην πάνω πλευρά της συσκευής το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φακός. Ακόμα υποστηρίζει σύνδεση με περιφερειακά Bluetooth, 2G συνδέσεις, microSD θύρα έως 32GB, ενσωματώνει ραδιοφωνικό δέκτη και χωρίς καμία έκπληξη η Microsoft μας ενημερώνει ότι ο χρόνος αυτονομίας του μπορεί να φτάσει έως και τις 29 ημέρες με την μπαταρία των 1100 mAh.

 

 

Το Nokia 215 αναμένεται στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2015 με τιμή €29, σε τρία συνολικά χρώματα, άσπρο, πράσινο και μαύρο ενώ θα κυκλοφορήσει και σε dual sim έκδοση.

 

Link.png Site: Microsoft