Μετά τα πολύ φθηνά 106 και 107 που τα είδαμε την περασμένη εβδομάδα, η Nokia παρουσιάζει σήμερα ένα πιο ακριβό featurephone με δυνατότητα διπλής sim και όπλο του την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Το Nokia 515 τα βάζει στα ίσα με αρκετά κορυφαία smartphones όσον αφορά το σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής του, με το σώμα της συσκευής να προέρχεται από ένα ενιαίο κομμάτι ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η οθόνη είναι κατασκευασμένη από ελαφρά καμπυλωμένο γυαλί Gorilla Glass 2 ενώ το πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από σκληρή πολυανθρακική ρητίνη.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά βλέπουμε οθόνη 2.4' ιντσών με QVGA ανάλυση, 5mp κάμερα με φωνητική εντολή για την λήψη αυτοπορτραίτων καθώς και θύρα microSD για κάρτες έως 32GB. Η αυτονομία της συσκευής για το μοντέλο με τη μονή sim πλησιάζει τις 38 ημέρες ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την έκδοση με τη διπλή sim.

 

 

Στηρίζεται στην πλατφόρμα Series 40 και κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα σε 2 χρώματα αρχικά στη Ρωσία, Γερμανία, Ελβετία και Πολωνία και με τιμή περίπου €115 χωρίς να περιλαμβάνονται οι φόροι.

 

Link.png Site: http://conversations.nokia.com/2013/08/28/iconic-style-meet-the-nokia-515/[/url]']Nokia