Μόλις τέσσερις μέρες μας χωρίζουν από την ειδική παρουσίαση της Nokia στη Νέα Υόρκη με την ονομασία «επανεφεύρεση του zoom», με τις φήμες για το νέο flagship μοντέλο της εταιρείας να έχουν ήδη οργιάσει στο διαδίκτυο.

Ο συνήθεις ύποπτος @evleaks φέρνει στο φως τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες του εν λόγω smartphone, το οποίο φαίνεται να παίζει με τα ονόματα Nokia Lumia 1020 και Nokia 909 PureView, ενώ η τιμή του, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, θα ανέρχεται στα 602 Δολάρια Αμερικής. Όσον αφορά τη χρωματική ποικιλία, οι πηγές κάνουν λόγο για μαύρο, άσπρο και κίτρινο, ενώ θα είναι και 1mm λεπτότερο από το Nokia Lumia 920 (εκτός του μέρος όπου θα εξέχει ο φακός).

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, πέραν της PureView κάμερας των 41MP με Xenon φλας, οι πληροφορίες αναφέρουν οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 768x1280p, 32GB αποθηκευτικού χώρου και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 με τις γνωστές προσθήκες της Nokia. Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την ασύρματη φόρτιση αλλά και αν τελικά θα υπάρχει υποδοχή για κάρτες μνήμης MicroSD, στοιχείο που λείπει από το τωρινό flagship μοντέλο.

 

Link.png Site: http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-1020-priced-602-comes-yellow-black-and-white[/url]']wpcentral.com