Μια νέα αναβάθμιση λαμβάνουν από χθες οι κάτοχοι του OnePlus 5 ανά τον κόσμο, μια αναβάθμιση που εκτός από διορθώσεις σφαλμάτων, φέρνει μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και νέες δυνατότητες στο κορυφαίο μοντέλο της OnePlus

Με μέγεθος 310MB, το OxygenOS 4.5.7 πλέον προσθέτει στο OnePlus 5 τη δυνατότητα EIS (Electronic Image Stabilization) για πολύ πιο σταθερές εγγραφές στην 4K ανάλυση, κάτι που μέχρι σήμερα η εταιρεία περιόριζε για αναλύσεις Full HD. Επιπλέον η OnePlus παρουσιάζει μια νέα γραμματοσειρά με την ονομασία Slate την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες στη θέση της Roboto με την οποία έρχεται η πλατφόρμα του Android.

 

Η αναβάθμιση του OxygenOS περιλαμβάνει ακόμα την ενημέρωση ασφαλείας του Android για το μήνα Ιούλιο ενώ όπως αναφέρει η OnePlus, η αυτονομία της συσκευής θα πρέπει να είναι καλύτερη όπως επίσης και η συνδεσιμότητα με ασύρματα δίκτυα μετά από διάφορες βελτιστοποιήσεις στις οποίες έχει προχωρήσει η εταιρεία. Παραδοσιακά, η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη σταδιακά μέσω OTA τις επόμενες ημέρες.

 

Link.png Site: https://www.xda-developers.com/oneplus-5-oxygen-os-eis/'>XDA