Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα, το επόμενης γενιάς high-end smartphone της OnePlus, που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται OnePlus 6 θα διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη (under-screen fingerprint sensor).

Το πιθανότερο είναι -χωρίς να αποκλείονται πάντως και εκπλήξεις- να πρόκειται για την τεχνολογία της Qualcomm την οποία θα χρησιμοποιήσει πρώτη η Κινέζικη εταιρεία Vivo σε smartphone της (και όπως είναι γνωστό, Vivo, Oppo και OnePlus ανήκουν στον ίδιο κολοσσό ηλεκτρονικών συσκευών BBK Electronics).

 

Η ίδια πηγή, από την οποία έχουν προέλθει και άλλες πληροφορίες για συσκευές της OnePlus στο παρελθόν που ήταν σωστές, υποστηρίζει πως η νέα συσκευή της Κινέζικης εταιρείας πρόκειται να παρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2018, και πως η πώληση της θα ξεκινήσει τον Απρίλιο.

 

Το πρώτο πάντως smartphone που θα διαθέτει αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη θα ανήκει όπως αναφέραμε στην Vivo και αναμένεται να παρουσιαστεί στην CES 2018.

 

Link.png Site: GSMArena