Με 700 εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν το Instagram, δεν αποτελεί παράδοξο που η κάμερα αποτελεί συχνά “selling point” για ένα smartphone.

Σε μία προσπάθεια να κερδίσει κάποιους από το συγκεκριμένο κοινό, τους χρήστες δηλαδή smartphones που δίνουν μεγάλη σημασία στις φωτογραφικές δυνατότητες του, η OnePlus ζήτησε τη βοήθεια των ειδικών στην φωτογραφία DxO. Γνωστή για το benchmark αξιολόγησης για κάμερες DxOMark, η εταιρεία πρόκειται να συνεργαστεί με την εταιρεία κατασκευής smartphones πάνω στην κάμερα του OnePlus 5.

 

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η DxO επιχειρεί να φέρει τη τεχνογνωσία της σε κάποιο smartphone. Το 2015, η εταιρεία λανσάρισε το DxO One, μία περιφερειακή συσκευή που προσαρμοζόταν σε τηλέφωνα, και το οποίο έφερνε ένα ολόκληρο σύνολο από βελτιώσεις post-processing για τις φωτογραφίες σας.

 

Σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησης της, το HTC U11 έχει σημειώσει την υψηλότερη βαθμολογία με σκορ 90, με αποτέλεσμα πολλοί να λένε πως διαθέτει την καλύτερη κάμερα στον κόσμο. Η OnePlus, όπως είναι κατανοητό, πιστεύει πως θα κερδίσει πολλά από την συνεργασία. “Σε συνεργασία με την DxO, είμαστε σίγουροι πως το OnePlus 5 θα είναι σε θέση να τραβάει μερικές από τις ευκρινέστερες φωτογραφίες στον κόσμο” δήλωσε ο Social Media Manager της OnePlus, Diego Heinz.

 

Link.png Site: Engadget

 

http://cdn.bgr.com/2017/03/oneplus-3t-black-1.jpg