Ο διάδοχος του OnePlus, ενός από τα smartphone-έκπληξη του 2014, θα ανακοινωθεί στις 27 Ιουλίου όπως έχει ήδη ανακοινώσει η εταιρεία, με τις πρώτες εικόνες να διαρρέουν και να μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Στις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ιστοσελίδα PhoneArena, μπορούμε να δούμε ότι τουλάχιστον στον τομέα της εμφάνισης το OnePlus 2 δε θα διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχο του, με την κάμερα στο πίσω μέρος να έχει διαφορετική θέση. Αυτό πάντως που αναμένεται να αποτελέσει σημαντική αλλαγή είναι η ποιότητα κατασκευής η οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα θα είναι μεταλλική.

 

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου OnePlus, η ίδια η εταιρεία έχει φροντίσει να επιβεβαιώσει μερικά από αυτά μέσω κάποιον δημοσιεύσεων στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και το Facebook, Έτσι θεωρείται σίγουρη η ενσωμάτωση μιας νέας έκδοσης του Snapdragon 810 SoC της Qualcomm ο οποίος με τα 3GB μνήμης και τον οκταπύρηνο επεξεργαστή, χαρίζει κορυφαίες επιδόσεις. Επιπλέον η φόρτιση και η σύνδεση της συσκευής σε έναν υπολογιστή θα γίνεται μέσω θύρας USB Type-C νέας γενιάς ενώ θα περιλαμβάνεται και αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος «πολύ πιο γρήγορος από αυτόν που διαθέτει το iPhone".

 

screen_shot_2015-06-29_at_1.44.38_pm_story.jpg

 

Τα αποκαλυπτήρια της συσκευής θα γίνουν πάντως τα ξημερώματα της 28 Ιουνίου στις 5.00πμ ώρα Ελλάδος, με εντυπωσιακό τρόπο αφού η εταιρεία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να προμηθευτούν ένα Cardboard VR προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με βίντεο 360 μοιρών.

 

Link.png Site: PhoneArena