Ο φετινός “flagship killer” θα έχει την ονομασία OnePlus 5, και όχι OnePlus 4 όπως θα περιμένατε, επειδή ο αριθμός “4” είναι κάτι σαν γρουσουζιά για τους Κινέζους.

Το render που κυκλοφόρησε στο Internet βασίζεται σε περιγραφές ατόμων “που έχουν δει την συσκευή και έχουν πιθανώς εργαστεί και πάνω στο OnePlus 5”, οπότε ενδέχεται το design να μην είναι και αυτό που θα κυκλοφορήσει τελικώς.

 

Αυτό που έγινε επίσης γνωστό είναι ότι το OnePlus 5 πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις πρώτες μέρες με τη μαύρη απόχρωση που είδαμε να κυκλοφορεί και το OnePlus 3T πριν από λίγο καιρό. Ένα ακόμη στοιχείο που έγινε γνωστό είναι ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει με διπλή κύρια κάμερα. Φυσικά, η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει την μεταλλική, υψηλής ποιότητας κατασκευή που είδαμε και στα OnePlus 3 και 3T (προς το κάτω μέρος, είναι φανερό ένα μικρό τμήμα από την πλαστική λωρίδα για τις κεραίες, ωστόσο δεν διακρίνεται κάτι παρόμοιο στο πάνω μέρος).

 

Η απουσία επίσης αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων από το πίσω μέρος, δείχνει ότι μάλλον θα βρίσκεται στην πρόσοψη. Η εμπρόσθια κάμερα των 16 Megapixels του OnePlus 3T πρόκειται να διατηρηθεί και στο OnePlus 5. Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, σύμφωνα με εκτιμήσεις πρόκειται να διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης WQHD και θα βασίζεται στο Snapdragon 835 SoC της Qualcomm, σε συνδυασμό με 6GB RAM και έως και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία αναμένεται να διαθέτει χωρητικότητα 3000mAh αφού η συσκευή πρόκειται να διαθέτει πάχος περίπου 7 χιλιοστών.

 

Link.png Site: GSMArena