Το τηλέφωνο αποκαλύφθηκε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα επίσημα forums της OnePlus.

Μετά τη διαρροή που έφερε στο φως την εμπρόσθια πλευρά του OnePlus 8T, οι νέες εικόνες μας δίνουν μια πολύ καλή ιδέα στον σχεδιασμό και της πίσω πλευράς του τηλεφώνου. Ο CEO της εταιρίας Pete Lau δημοσίευσε στα επίσημα OnePlus forums τη φωτογραφία του OnePlus 8T σε χρώμα Aquamarine Green ενώ λίγο αργότερα ο χρήστης Ishan Agarwai δημοσίευσε render εικόνες που αφορούσαν την γκρι έκδοση Lunar Silver.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus λέει ότι το γυαλιστερό πράσινο κάλυμμα είναι το αποτέλεσμα δοκιμών τεσσάρων μηνών, ώστε το τηλέφωνο να αποκτήσει το σωστό φινίρισμα.  Ο ίδιος αναφέρει επίσης, ότι αυτή η έκδοση εκμεταλλεύεται τις ανακλάσεις, μια μορφή διάθλασης φωτός που διασκορπίζει το φως σε μια εκτεταμένη σειρά γωνιών και κατευθύνσεων, για να παράγει μια καθαρή, λαμπερή επιφάνεια που ταυτόχρονα μειώνει αποτελεσματικά τη συσσώρευση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης, δοκιμάσαμε εκατοντάδες ταινίες/φιλμ πριν φτάσουμε στον ιδανικό τύπο, το οποίο περιέχει επτά στρώσεις, για να συμπληρώσει το στιλπνό φινίρισμα και να αναδείξει τη μοναδική απόχρωση μεταξύ πράσινου και μπλε. Ποτέ δεν θα μπορούσαμε να το επιτύχουμε αν είχαμε ακολουθήσει τη συμβατική διαδικασία ανάπτυξης της παραγωγής έγχρωμων ταινιών/φιλμ, αλλά είμαι περήφανος που λέω ότι οι προσπάθειές μας απέδωσαν. Για το OnePlus 8T, καταφέραμε να παράγουμε μία από τις πιο προηγμένες ταινίες/φιλμ του κλάδου, επιτυγχάνοντας ένα υψηλής ποιότητας φινίρισμα που αυξάνει τα στανταρντ τουOnePlus αναφορικά με τον όμορφο σχεδιασμό.

Το OnePlus 8T έχει μια αρκετά απλή σχεδίαση, με μία μικρή εγκοπή στην οθόνη που φιλοξενεί την selfie κάμερα αλλά και τετραπλό σύστημα κάμερας στην πίσω πλευρά. Το τηλέφωνο θα εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Snapdragon 865 και οθόνη 120Hz, όπως το OnePlus 8 Pro, αλλά σε αντίθεση με την περσινή χρονιά, φέτος δεν θα δούμε έκδοση 8T Pro. Ωστόσο, βλέποντας πως το 7T είναι ένα καλύτερο τηλέφωνο από το 7 Pro, οι χρήστες ελπίζουν ότι το 8T να σταθεί εξίσου επάξια δίπλα στο 8 Pro.

Το OnePlus 8T αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Οκτωβρίου.

  • Like 1