Το επερχόμενο smartphone της OnePlus που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται OnePlus 6T θα διαθέτει, όπως αναφέρει το CNET, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη του.

H OnePlus επιβεβαίωσε την ύπαρξη του χαρακτηριστικού που θα ονομάζεται Screen Lock, και έκανε γνωστό ότι αρχικά αποτελούσε μέρος του εξοπλισμού του OnePlus 5T, ωστόσο η τεχνολογία εκείνη την εποχή δεν ήταν αρκετά ώριμη για να διατεθεί ευρέως.

«Ξεκλειδώνουμε τα κινητά μας αρκετές φορές την ημέρα, και το Screen Unlock μειώνει τον αριθμό των βημάτων που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη ενέργεια» δήλωσε εκπρόσωπος της OnePlus στο CNET.  «Με τη προσθήκη του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού στις άλλες επιλογές ξεκλειδώματος της οθόνης όπως είναι το Face Unlock, οι χρήστες θα έχουν περισσότερες επιλογές ξεκλειδώματος της οθόνης για να χρησιμοποιήσουν όποιον τρόπο θεωρούν αποδοτικότερο για εκείνους» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της OnePlus. 

OP6T.png.7b3119d9e882caae40363994be6a5d79.png

Το OnePlus 6T θα είναι ένα από τα λίγα κινητά που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνολογία, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα vivo V11, X20 Plus UD, X21και Nex αλλά και το Huawei Mate RS Porsche Design.  

Το νέο OnePlus 6T θα διαθέτει ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό από το OnePlus 6 και θα είναι κατά 0,45mm παχύτερο σύμφωνα με την κατασκευάστρια, ως αποτέλεσμα της διαφορετικής διαρρύθμισης των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του ενώ διαθέτει περισσότερο «unibody look» εξαιτίας της απουσίας του αισθητήρα από το πίσω μέρος.

oneplus-6t.jpg.c2981c68e71b6ea7b28823de904af415.jpg

Στις ΗΠΑ, η συσκευή αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά από το δίκτυο της T-Mobile, σηματοδοτώντας την πρώτη, του είδους, συμφωνία της OnePlus με Αμερικάνικο πάροχο.

Engadget