Μπορεί το «Never Settle» να ακούγεται σαν μία μόνιμη υπόσχεση, όμως τα πράγματα αλλάζουν. Το OnePlus 6T λοιπόν, σύμφωνα με τον συνιδρυτή της εταιρείας, Carl Pei δεν θα διαθέτει υποδοχή 3,5 χιλιοστών για ακουστικά. Η εταιρεία του επιπλέον αποκάλυψε ένα ζευγάρι προσιτών ακουστικών USB-C.

"Για να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό κινητό δεν σημαίνει ότι πρέπει εφοδιάζεις με όλα τα εξαρτήματα που είναι διαθέσιμα τη συσκευή" υποστηρίζει ο Carl Pei. Μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η ίδια η εταιρεία αποκάλυψε ότι περισσότεροι από τους μισούς χρήστες συσκευών της OnePlus χρησιμοποιούν ασύρματα ακουστικά. Μάλιστα, πρόκειται για μία έρευνα, που χρονικά έχει προηγηθεί του λανσαρίσματος των ασύρματων ακουστικών Bullets Wireless της OnePlus.

Ο χώρος στο εσωτερικό που θα απελευθερωθεί από την απουσία της υποδοχή 3,5mm θα χρησιμοποιηθεί για τη χρήση νέων τεχνολογιών, με τον Carl Pei να υπονοεί τη βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την εγκατάσταση κάποιων πρόσθετων τεχνολογιών, χωρίς όμως να αναφέρει λεπτομέρειες.

Στην συσκευασία του, το OnePlus 6T θα περιλαμβάνει έναν προσαρμογέα USB-C σε 3,5mm, ώστε οι χρήστες του να μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα ακουστικά τους πάντως.

v2.jpg.463349b0099a406dc303febe14e5e244.jpg

Όσον αφορά στα νέα headphones, πρόκειται για μία έκδοση των Bullets  V2 που αντί για το κλασικό «καρφί» (3.5mm) διαθέτουν USB Type-C. Η τιμή τους θα παραμείνει ίδια –στα €20- παρόλο που θα ενσωματώνουν DAC της Cirrus Logic.

GSMArena