Μιλώντας στην ιστοσελίδα The Verge, ο CEO της OnePlus, Pete Lau επιβεβαίωσε ορισμένες από τις φήμες που κυκλοφορούσαν για την επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας.

Η μεγάλη αλλαγή στην στρατηγική της εταιρείας είναι η κυκλοφορία μίας δεύτερης συσκευής που θα ονομάζεται OnePlus 7 Pro και θα διαθέτει αναβαθμισμένη οθόνη αλλά και 5G. Αν και ο Pete Lau δεν μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει για τις τιμές, το κόστος της συγκεκριμένης συσκευής αναμένεται να βρίσκεται κοντά στο κόστος συσκευών όπως τα Samsung Galaxy S10, iPhone XS και Huawei P30 Pro.

To «highlight» του OnePlus 7 Pro σύμφωνα με την Pete Lau είναι αναμφισβήτητα η οθόνη, που κοστίζει στην εταιρεία τρείς φορές περισσότερο από ότι οι οθόνες στις περασμένες γενιές. Σύμφωνα με τον ίδιο, η οθόνη του OnePlus 7 Pro θα είναι επαναστατική αφού θα «επαναπροσδιορίσει την ταχύτητα και την ομαλότητα» και θα θέσει νέα στάνταρντ για τις οθόνες των κινητών. «Την πρώτη φορά που την είδα ο ίδιος», λέει ο CEO της OnePlus «έμεινα άναυδος».

Αν και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τις προδιαγραφές ή τα χαρακτηριστικά της, κυκλοφόρησαν φήμες που την θέλουν να επιδεικνύει μέγιστο refresh rate στα 90Hz χρησιμοποιώντας τεχνολογία «variable refresh rate» για να εξοικονομούνται πόροι και ενέργεια. Λέγεται ότι η οθόνη του OnePlus 7 Pro θα διαθέτει διαγώνιο 6,64 ιντσών (AMOLED) και θα υποστηρίζει ανάλυση Quad HD+ (90Hz) ενώ το μικρότερο μοντέλο, το απλό OnePlus 7 θα διαθέτει οθόνη 6,2 ιντσών Full HD+ (60Hz).

Οι οθόνες και στις δύο περιπτώσεις θα διαθέτουν «optical in-screen fingerprint sensor) και δεν θα διαθέτουν εγκοπές ή οπές, αφού η εμπρόσθια κάμερα θα χρησιμοποιεί pop-up «motorized» μηχανισμό ανύψωσης. Και στις δύο περιπτώσεις, στο εσωτερικό θα βρίσκεται το Qualcomm Snapdragon 855 SoC αλλά σε συνδυασμό με 6GB και 10GB RAM αντίστοιχα για τα OnePlus 7 και OnePlus 7 Pro. Η εταιρεία επίσης αναμένεται να προσφέρει δυνατότητες 5G στο κορυφαίο της κινητό.

Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4000mAh-4150mAh και η κύρια κάμερα αναμένεται να είναι διπλή στην περίπτωση του OnePlus 7 (48MP και telephoto) και τριπλή στην περίπτωση του OnePlus 7 Pro (48MP, Telephoto και Ultra-Wide). Κατά πάσα πιθανότητα, η OnePlus θα ανακοινώσει τις νέες της συσκευές στα μέσα Μαΐου. Για να δούμε…

The Verge

Android Central

  • Confused 1