Μέσω του επίσημου forum της, η OnePlus έκανε γνωστό ότι σχεδιάζει να εισέλθει στην αγορά των «Smart TVs».

Με την ονομασία OnePlus TV, το προϊόν θα διαθέτει «premium» σχεδιασμό που θα έχει τη σφραγίδα της OnePlus και θα προσφέρει υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου ενώ θα παρέχει απρόσκοπτο "integration" με άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι. Αν και στην ανάρτηση του στο forum, ο Pete Lau, που είναι ο CEO της OnePlus δεν αποκαλύπτει και πολλές λεπτομέρειες για το προϊόν, είναι σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται για κάποια Smart TV.

«Από το 2013 έχουμε επικεντρωθεί στη κατασκευή του καλύτερου δυνατού smartphone. Κατά το χρονικό αυτό διάστημα, η ομάδα και η κοινότητά μας έμαθε πάρα πολλά για το λογισμικό, το hardware, τον σχεδιασμό, την προϊοντική ανάπτυξη αλλά και πως να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης. Αυτές οι προσπάθειες - όλες αυτές οι μακριές νύχτες και τα Σαββατοκύριακα στο γραφείο συνέβαλαν στον να τοποθετηθούν από την ομάδα της OnePlus και τη κοινότητα γερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα βασιστεί η εμπειρία OnePlus TV» γράφει ο CEO της εταιρείας, Pete Lau.

Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ακόμη ένα προϊόν Android TV που θα ενσωματώνει τον Google Assistant, μέσω του οποίου ο χρήστης θα μπορεί να διαχειριστεί και άλλες έξυπνες συσκευές στο σπίτι. Θα μπορούσε βεβαίως η OnePlus να έχει σχεδιάσει το δικό της λογισμικό, όπως κάποια έκδοση "OxygenOS for TV", ακολουθώντας το παράδειγμα της Xiaomi. Αυτό που περιμένουμε να κάνει πάντως η εταιρεία, είναι να συνδυάσει την επιθετική τιμολόγηση με τα δυνατά, high-end χαρακτηριστικά, όπως έκανε και με τα πρώτα βήματά της στην αγορά των smartphones. Για να δούμε όμως...

GSMArena

 

  • Like 1