Πριν λίγες ημέρες, η Κινέζικη εταιρεία OnePlus ανακοίνωσε ότι πρόκειται τον Σεπτέμβριο να ανακοινώσει ένα ολοκαίνουριο, για την μάρκα προϊόν, την OnePlus TV.

Η εταιρεία τότε δεν έκανε γνωστό κάποιο από τα χαρακτηριστικά της επερχόμενης τηλεόρασης της, ωστόσο πρόσφατα, η OnePlus India μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter έκανε γνωστό ότι θα είναι τεχνολογίας QLED και πως θα διαθέτει διαγώνιο 55 ιντσών.

Δυστυχώς, αυτές είναι και οι μοναδικές επίσημες πληροφορίες που έχουμε για την τηλεόραση OnePlus TV, αν και φημολογείται ότι θα υποστηρίζει HDR, θα διαθέτει τηλεχειριστήριο τεχνολογίας Bluetooth και ψηφιακό βοηθό AI. Για την ώρα παραμένει άγνωστο αν η τηλεόραση θα κυκλοφορήσει μόνο με διαγώνιο 55 ιντσών ή αν πρόκειται στο μέλλον να κυκλοφορήσει και σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Αν πάντως ευσταθούν κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν και προέρχονται από την Κίνα, περιμένουμε τουλάχιστον τέσσερα μοντέλα.

Η OnePlus TV θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Ινδία, ωστόσο η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει την διαθεσιμότητα της και σε άλλες περιοχές, όπως στη Β. Αμερική, στην Ευρώπη, στην Κίνα κ.ά.

GSMArena

  • Like 1