Αφού η OnePlus επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρε φέτος το πρώτο της αναδιπλούμενο smartphone, τώρα έχουμε νέες πληροφορίες για το τι να περιμένουμε, συνοδευόμενες μάλιστα και από φωτογραφίες.

Ένα σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών που διέρρευσαν στο MySmartPrice από το OnLeaks αποκαλύπτει ότι η συσκευή, η οποία μπορεί να ονομάζεται OnePlus V Fold, θα μπορούσε να διαθέτει μια εντυπωσιακή εσωτερική οθόνη 7,8 ιντσών.

Αν η πληροφορία ισχύει, τότε η εσωτερική οθόνη θα είναι μεγαλύτερη από τις εσωτερικές οθόνες των 7,6 ιντσών που συναντάμε τόσο στο Samsung Galaxy Z Fold 4 όσο και στο Google Pixel Fold, χωρίς να ξεπερνά την αποκλειστική για την Κίνα συσκευή Xiaomi Mix Fold 2, η οποία διαθέτει εσωτερική οθόνη 8 ιντσών.

Τόσο η εξωτερική οθόνη 6,3 ιντσών του OnePlus V Fold όσο και η μεγαλύτερη εσωτερική οθόνη αναμένεται να διαθέτουν OLED πάνελ με ανάλυση 2K και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Η διαρροή υπονοεί την παρουσία του Snapdragon 8 Gen 2 chipset της Qualcomm με έως και 16GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου στο εσωτερικό.

Σύμφωνα με το OnLeaks και το MySmartPrice, το OnePlus V Fold θα μπορούσε επίσης να έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος του, συμπεριλαμβανομένου ενός κύριου αισθητήρα 48MP, ενός αισθητήρα 48MP ultra-wide και ενός τηλεφακού στα 64MP. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια selfie κάμερα 32MP στην εξωτερική οθόνη της συσκευής, μαζί με μια μπροστινή κάμερα 20MP στην εσωτερική οθόνη. Άλλες προδιαγραφές που διέρρευσαν υποδηλώνουν μια μεγάλη μπαταρία 4.800mAh και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 67W, η οποία είναι λίγο πιο αργή από τη γρήγορη φόρτιση 80W του OnePlus 11 στις ΗΠΑ και 100W διεθνώς.

image.png.615d6255848fa3e8d10570d7df1ab287.png

Αν είστε περίεργοι για το πώς μπορεί να μοιάζει η συσκευή, έχουμε παράλληλα και τις πρώτες εικόνες της. Την περασμένη εβδομάδα, το SmartPrix δημοσίευσε renders από το OnLeaks που δείχνουν μια αναδιπλούμενη συσκευή με ένα μεγάλο κυκλικό πλαίσιο στο πίσω μέρος όπου είναι τοποθετημένο το κύριο σύστημα καμερών. Οι δύο οθόνες έρχονται με ελάχιστο bezel ωστόσο, δεν έχουμε εικόνα της συσκευής όταν είναι πλήρως κλειστή, οπότε είναι δύσκολο να πούμε αν υπάρχει κάποιο κενό μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι προδιαγραφές και ο σχεδιασμός δεν είναι τα πάντα, ωστόσο. Το λογισμικό είναι εξίσου σημαντικό, και αυτό γίνεται ακόμη πιο εμφανές όταν συγκρίνουμε την εμπειρία στο Samsung Z Fold 4 σε σχέση με το Google Pixel Fold. Όπως γνωρίζουμε ήδη, σε αντίθεση με το Pixel Fold, το αναδιπλούμενο της Samsung έρχεται με μια σειρά δυνατοτήτων που κάνει τη χρήση της συσκευής πολύ πιο βολική. Ενώ το OnePlus Fold φημολογείται ότι θα τρέχει το βασισμένο στο Android OxygenOS της εταιρείας, δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς αυτό θα αποδίδει σε μια αναδιπλούμενη συσκευή και τι βελτιώσεις έχει κάνει η εταιρεία για να εκμεταλλευτεί το νέο form factor.

Όπως και το OnePlus 11, φαίνεται ότι και το OnePlus V Fold θα διαθέτει κάμερες με την επωνυμία Hasselblad. Μπορεί επίσης να έρθει με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που είναι τοποθετημένος στο πλάι της συσκευής. Η OnePlus φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο κάποια στιγμή τον Αύγουστο - αμέσως μετά την Samsung που αναμένεται να αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Unpacked στα τέλη Ιουλίου.

  • Like 2