Το σύστημα προσκλήσεων της OnePlus, μπορεί στην αρχή να εξυπηρέτησε τον σκοπό του (περισσότερο hype, περιορισμένα αποθέματα στην αρχή κ.ά) αλλά σε κάποια φάση άρχισε να εκνευρίζει τους χρήστες που ήθελαν να αποκτήσουν μία συσκευή της OnePlus.

Αν και το σύστημα ισχύει για το OnePlus X (εκτός από την περίοδο 5 με 7 Δεκεμβρίου που μπορείτε να το παραγγείλετε χωρίς πρόσκληση) τερματίζεται και μάλιστα για πάντα για το OnePlus 2 και… πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών.

 

Αυτό σημαίνει ότι από τις 5 Δεκεμβρίου, όσοι θέλουν να αποκτήσουν το OnePlus 2 μπορούν να το αγοράσουν απευθείας από την ιστοσελίδα της εταιρείας χωρίς να απαιτείται πρόσκληση. Η OnePlus επίσης επισημαίνει ότι όσοι παραγγείλουν το smartphone πριν τις 7 Δεκεμβρίου θα το παραλάβουν πριν τις διακοπές.

 

Η OnePlus επίσης προσφέρει και αρκετά αξεσουάρ με έκπτωση μεταξύ 5 και 7 Δεκεμβρίου, όπως τα StyleSwap Covers για το OnePlus 2 που προσφέρονται με έκπτωση 50%. Επίσης προσφέρει επιλεγμένα αξεσουάρ για το OnePlus One με έκπτωση 90% και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ με έκπτωση 10%.

 

Link.png Site: OnePlus
Link.png Site: http://www.insomnia.gr/index.php?/review/_/smartphones/oneplus-2-review-r653[/url]']OnePlus 2 Review