Οι ανακοινώσεις της Oppo δε σταματούν στο R1, καθώς η Κινέζικη εταιρεία λανσάρει μέσα στις επόμενες μέρες το πρώτο smartphone με προεγκατεστημένο CyanogenMod, μία κίνηση που γνωρίζαμε και αναμέναμε εδώ και αρκετό καιρό.

Ο λόγος για το CyanogenMod N1, με το όνομά του βέβαια να προδίδει ότι πρόκειται για το γνωστό μοντέλο N1 που κυκλοφορεί στην αγορά με προεγκατεστημένη την έκδοση 10.2 του CyanogenMod, η οποία βασίζεται στην έκδοση 4.3 του λειτουργικού συστήματος Android. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης το αξεσουάρ O-Click, μία θήκη με θέμα CyanogenMod και επιπλέον αυτοκόλλητα. Επίσης, όσοι ήδη διαθέτουν το απλό μοντέλο N1 μπορούν να κατεβάσουν το αντίστοιχο Kernel για να το εγκαταστήσουν μόνοι τους, το οποίο είναι ήδη ανεβασμένο στην ιστοσελίδα του CyanogenMod.

 

To Oppo CyanogenMod N1 κυκλοφορεί εδώ και μερικές ώρες στην Ευρωπαϊκή αγορά με τιμή 448 Ευρώ για την έκδοση των 16GB. Τέλος, η CyanogenMod γνωστοποίησε πως ήδη εργάζεται πάνω στο CyanogenMod 11, το οποίο θα βασίζεται στο Android 4.4 KitKat, με την αναβάθμιση να έρχεται σύντομα και για τις δύο εκδόσεις του N1.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/cyanogenmod_oppo_n1_is_now_selling_for_599-news-7422.php[/url]']GSMArena