Το μοντέλο της Leica, βασίζεται σε αισθητήρα CMOS 24 Megapixels και διαθέτει lens mount Leica M. Η κάμερα δεν προσφέρει video recording, ούτε live mode και η οθόνη στο πίσω μέρος υπάρχει μόνο για την επισκόπηση των φωτογραφιών μετά την λήψη τους καθώς και για το απλό στην χρήση μενού.

Η κάμερα είναι περισσότερο διακριτική -με την έννοια ότι ο μηχανισμός του κλείστρο είναι λιγότερο θορυβώδης- από την Typ 240. Σε continuous mode η Leica M (Typ 262) υποστηρίζει παρόμοια ταχύτητα πάντως, δηλαδή 3 καρέ το δευτερόλεπτο.

 

Το πάνω τμήμα στην κάμερα, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και όχι από ορείχαλκο, και έτσι η νέα Leica M (Typ 262) είναι 100 γραμμάτια ελαφρύτερη. Στο πίσω μέρος υπάρχουν, πέρα από την οθόνη επισκόπησης διάφορα πλήκτρα για συγκεκριμένες λειτουργίες όπως για την ρύθμιση της ισορροπίας λευκού και του ISO ενώ στο πάνω μέρος υπάρχει ένα dial για την ρύθμιση της ταχύτητας του κλείστρου. Να σημειώσουμε ότι η κάμερα δεν ενσωματώνει flash, ωστόσο διαθέτει hotshoe για αξεσουάρ.

 

Η νέα Leica M (Typ 262) δεν απευθύνεται στον χρήστη που θέλει να τραβάει επιπλέον και video, αλλά σε εκείνους που θέλουν να τραβούν μόνο φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, έχοντας στην διάθεση τους ένα απλoποιημένο "interface". Η νέα κάμερα Leica M έχει κόστος $5195.

 


gallery_286955_2625_5745.jpg

 


Link.png Site: GSMArena