Λίγα μόλις χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία των πρώτων φωτογραφικών μηχανών DP Merrill από τη Sigma, η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση της εν λόγω σειράς με την προσθήκη τριών νέων μοντέλων που έρχονται ριζικά ανασχεδιασμένα και φυσικά έχουν εφοδιαστεί με πολλές βελτιώσεις σε πολλούς τομείς.

Οι νέες αυτές φωτογραφικές μηχανές με τον οποίο ασυνήθιστο αλλά και πρωτότυπο σχεδιασμό, τις οποίες μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες θα είναι εξοπλισμένες με έναν αισθητήρα Foveon X3 ανάλυσης 19.6 ΜΡ καθώς και έναν επεξεργαστή εικόνας TRUE III που είναι σημαντικά ταχύτερος από αυτός που είχε χρησιμοποιηθεί στα προηγούμενα μοντέλα.

 

Ακόμη, η Sigma έχει εφοδιάσει όλα τα νέα μοντέλα με οπτικό εικονοσκόπιο ενώ έχει πραγματοποιήσει σημαντικές βελτιώσεις και στην απόδοση τους όσο και στην αυτονομία της μπαταρίας τους. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως χάρη στον νέο σχεδιασμό του αισθητήρα (ο οποίος ουσιαστικά λαμβάνει πληροφορία σε τρία διαφορετικά layers-δείτε τη σχετική φωτογραφία) τα μοντέλα της σειράς αυτής πέρα από τη λήψη φωτογραφιών στα 19.6 ΜΡ θα προσφέρουν και ακόμη μια λειτουργία, τη 'Super-High'JPEG στην οποία η φωτογραφία θα έχει ανάλυση 39ΜΡ, ενώ για αυτούς που θέλουν τη μέγιστη δυνατή πληροφορία στα καρέ τους θα υπάρχει και η δυνατότητα λήψης 14bit RAW.

 

gallery_94980_887_12452.png

 

Tέλος, τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν, θα είναι τα dp1, dp2 και dp3 Quattro που θα έρχονται αντίστοιχα με prime φακούς 19mm, 30mm και 50mm F2.8.

 

Η Sigma προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει κάποια πληροφορία σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους ή την τιμή τους.

 

gallery_94980_887_12915.jpg

Link.png Site: http://www.engadget.com/2014/02/10/sigma-dp-quattro-cameras/[/url]']Engadget