Του οποίου το όνομα θα ξεκινάει από το γράμμα D

Η Realme TechLife, το τμήμα υπεύθυνο για τα smart gadget της Realme, ετοιμάζεται να αποκαλύψει ένα νέο brand για την εταιρεία. Όπως είπε ο CEO Madhav Sheth, το όνομα του νέου brand θα ξεκινάει με το γράμμα D, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο ακόμη αν θα είναι μια νεοσύστατη εταιρεία ή αν πρόκειται για συνεργασία άλλης εταιρείας.

Η ανακοίνωση έχει προγραμματιστεί και θα γίνει 25 Μαΐου και αναμένεται να έχει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων, με teasers από τα στελέχη να αναμένονται να γίνουν μέχρι και την επίσημη παρουσίαση.

Η Realme ετοιμάζεται να διαθέσει πάνω από 100 νέα AIoT προϊόντα μέσα στο έτος, με τον Madhav Sheth να λέει "Το AIOT είναι ένας ακόμη χώρος μεγάλης ανάπτυξης και έχουμε στόχο να γίνουμε η Νο. 1 εταιρεία σε ήχο / φορετή τεχνολογία / Smart TV με 15 εκ. χρήστες στην Ινδία και να αναπτύξουμε μια Realme TechLife πλατφόρμα με τα δικά μας προϊόντα και από συνεργάτες".

"Θα υποστηρίξουμε τους συνεργάτες μας που θα προστεθούν στη Realme TechLife πλατφόρμα με τα προϊόντα μας, έρευνα και ανάπτυξη, προμήθεια και διασφάλιση ποιότητας. Αφήνουμε στους συνεργάτες μας να επιλέξουν οι ίδιοι τους ΟΕΜ συνεργάτες τους" δήλωσε ο CEO σε συνέντευξή του.