Η O2 Γερμανίας είναι ο πρώτος πάροχος κινητής τηλεφωνίας που επίσημα ανάρτησε “teaser” για την έλευση του Samsung Galaxy S5 στο δίκτυο της. Η ιστοσελίδα της εταιρείας φιλοξενεί μία που επιτρέπει στους πελάτες της να γραφτούν για να λαμβάνουν όλα τα νέα και τις ειδήσεις που αφορούν στο Galaxy S5.

Αν και η σελίδα δεν κατονομάζει το Galaxy S5, ο σύνδεσμος το… κάνει. Ο πάροχος μεταξύ άλλων επιβεβαιώνει ότι η νέα ναυαρχίδα της Samsung θα παρουσιαστεί στη Βαρκελώνη (21:00 ώρα Ελλάδος), στα πλαίσια της έκθεσης Mobile World Congress (στην εκδήλωση Unpacked 5), και όπως πιθανότατα θα γνωρίζετε, το Insomnia με αποστολή θα είναι εκεί για να καλύψει το γεγονός για τους φίλους του.

 

Δυστυχώς, η O2 δεν παρέχει περισσότερες πληροφορίες για την συσκευή, τουλάχιστον σε σχέση με αυτά που γνωρίζαμε έως σήμερα, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, ένα κινητό τηλέφωνο είναι περικυκλωμένο από φυσσαλίδες αέρα καθώς βυθίζεται στο νερό, και αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα, ότι το Samsung Galaxy S5 θα είναι αδιάβροχο. Δεν μπορούμε δηλαδή να φανταστούμε ότι η εικόνα είναι τυχαία. Παρόλα αυτά, καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

 

gallery_286955_922_6064.jpg

 

Σύμφωνα με αναφορές, το Samsung Galaxy S5 θα διαθέτει οθόνη AMOLED 5.25 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 pixels και κατά πάσα πιθανότητα θα βασίζεται στο Snapdragon 805 SoC της Qualcomm ωστόσο είναι πιθανόν να υπάρξει και έκδοση με 64-bit Exynos SoC. Πολύ πιθανό η μνήμη, ανάλογα το SoC να είναι αντίστοιχα 3GB ή 4GB.

 

Η κάμερα λέγεται ότι θα έχει αισθητήρα 20MPixel ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα συνοδεύεται από οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

 

Link.png Site: PhoneArena