Πρόσφατα, από μία ανάρτηση του λογαριασμού Samsung Exynos στο Twitter που είχε στόχο να διαφημίσει τα Exynos Series 9 SoCs, είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία πρώτη γεύση από μία νέα συσκευή της εταιρείας.

Αν και υπό ορισμένη γωνία μοιάζει με το Galaxy S8, αν παρατηρήσετε λίγο καλύτερα θα διαπιστώσετε ότι στο πάνω τμήμα της συσκευής, τα περιθώρια μεταξύ της οθόνης και του πλαισίου είναι ακόμα μικρότερου μεγέθους, και ειδικά στα δεξιά μοιάζει να απουσιάζει εξ ολοκλήρου. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι πρόκειται για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του επερχόμενου Galaxy Note8.

 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Galaxy Note8 πρόκειται να παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Αυγούστου, δεν είναι παράλογο για τη Samsung να έχει ξεκινήσει ήδη την διαφημιστική προώθησης της συσκευής και την οικοδόμηση αυτού που ονομάζουμε “hype” γύρω από αυτή.

 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μοιάζει ιδιαίτερα τολμηρή η ιδέα αποκάλυψης σχεδόν ολόκληρης της πρόσοψης της νέας ναυαρχίδας της, ωστόσο επειδή απουσιάζει από τη δεξιά πλευρά κάποιο πλήκτρο, ενδέχεται και να μην είναι ο τελικός σχεδιασμός. Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του νέου Galaxy note8, περιμένουμε να διαθέτει διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος και να διαθέτει υποδοχή για το S Pen.

 

Link.png Site: PhoneArena

 

Το άρθρο είναι χορηγία του Κωτσόβολου