Δεν είναι λίγες οι φορές που οι κατασκευαστές προστατευτικών θηκών για smartphones, Olixar και MobileFun έχουν διαρρεύσει μαζί με τα σχέδια των επερχόμενων θηκών τους και τα σχέδια –μερικώς- επερχόμενων συσκευών της Samsung.

Αν και γενικότερα οι θήκες που διαρρέουν κρύβουν σημαντικές λεπτομέρειες από τις συσκευές, στη συγκεκριμένη περίπτωση η “ultra-thin, 100% clear” θήκη της εταιρείας Olixar δεν κρύβει το παραμικρό.

Όπως είναι φανερό, γίνεται αισθητή μία σημαντική διαφορά ανάμεσα στα επερχόμενα μοντέλα Galaxy S9 και Galaxy S9+. Την ώρα που στις προηγούμενες γενιές Galaxy S7 και S8, οι δύο συσκευές διέφεραν κατά κύριο λόγο στη διαγώνιο της οθόνης (και επομένως στις διαστάσεις συνολικά) και στο μέγεθος της μπαταρίας, στη νέα γενιά Galaxy S παρατηρείται μία σημαντική διαφορά: η κύρια κάμερα είναι διπλή στη περίπτωση του Galaxy S9+.

Επίσης ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται τοποθετημένος κάτω από τις κάμερες, σε μία περισσότερο ορθολογική θέση, και δεξιά από τη διάταξη έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας ανάγνωσης καρδιακών παλμών και το LED flash. Οι δύο συσκευές Galaxy S9 και Galaxy S9+ πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες να παρουσιαστούν στα μέσα Φεβρουαρίου με την πώληση τους να ξεκινάει στις 28 Φεβρουαρίου.

GSMArena