Για έβδομο συνεχή μήνα, το Samsung Galaxy S III κατατάχθηκε στην κατηγορία του πιο δημοφιλούς smartphone στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την uSwitch η οποία κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα, έπειτα από διεξοδικές έρευνες προπαραγγελιών και προπληρωμένων αγορών.

Περιέργως όμως η ναυαρχίδα της Apple, δεν είναι ούτε καν δεύτερη στην κατάταξη. Το iPhone 5 έχει ξεπεραστεί και από τα προηγούμενα μοντέλα iPhone, ειδικά με την χαμηλότερη τιμή τους σε συνδυασμό με συμβόλαια παρόχων κινητής υπηρεσιών τηλεφωνίας. Ο Ernest Doku, ειδικός στο τομέα των τηλεπικοινωνιών ανέφερε << η χαμηλή τιμή του Samsung Galaxy S3 το κάνει να κατέχει ηγετική θέση στην αγορά έξυπνων κινητών τηλεφώνων. Μένει να φανεί αν θα διατηρήσει την θέση του, με την συνεχή πτώση τιμών των iPhone 4S και 5 >>, συμπλήρωσε.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι την υπόλοιπη δεκάδα συμπληρώνουν συσκευές Android, όπως τα Google Nexus 4, Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia U, HTC One X καθώς και το Samsung Galaxy Ace 2. Το κατά πόσο η περίοδος των Χριστουγέννων θα επηρεάσει τις πωλήσεις και την κατάταξη αυτή, θα φανεί το επόμενο διάστημα.

 

Link.png Site: GSMarena