Η Samsung δεν παρουσίασε στην έκθεση CES 2015 κάποιο νέο smartphone, παρά επικεντρώθηκε στις έξυπνες οικιακές συσκευές και στην τεχνολογία SUHD στις τηλεοράσεις. Παρόλα αυτά, η εταιρεία ανακοίνωσε το Galaxy Grand Max, το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα στην Ν.Κορέα.

Το κινητό ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία την εταιρείας, ωστόσο στο πίσω μέρος, το μοτίβο στο πλαστικό καπάκι που θυμίζει δερματίνη/ δέρμα το βλέπουμε για πρώτη φορά. Κατά τα άλλα, η διαρύθμιση του flash, της κάμερας και του ηχείου είναι οικεία.

Το Galaxy Grand Max διαθέτει 5,25 ιντσών οθόνη ανάλυση 720p και επιδεικνύει αρκετά λεπτό προφίλ -μόλις 7,9 χιλιοστά- με βάρος 161 γραμμάρια.

 

Στο εσωτερικό του υπάρχει το system-on-chip της Qualcomm, Snapdragon 410 που είναι χρονισμένο στο 1,2GHz, και το οποίο με την σειρά του ενσωματώνει modem τύπου 4G LTE Cat.4. To SoC συνοδεύεται από 1.5GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας μνήμης microSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500mAh.

 

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5.0Megapixels με ευρυγώνιο φακό (120°) ενώ η κύρια κάμερα, που όπως αναφέραμε συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα 13 Megapixels. Η συσκευή που κυκλοφορεί στην Ν.Κορέα κοστίζει περίπου $290. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

 

Link.png Site: GSMArena