Ο διάδοχος του δημοφιλούς Samsung Galaxy Ace, το Galaxy Ace 2 smartphone, ενδεχομένως να λάβει το πολυαναμενόμενο Jelly bean update, εγκαταλείποντας έτσι την ICS με την οποία ήδη εξοπλίζονται.

Από την μεριά της η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει τις απαραίτητες δοκιμές με το νέο firmware, σύμφωνα με την ιστοσελίδα SamMobile που λέγεται ότι κατάφερε να συγκεντρώσει μερικά screenshots του εν λόγω pre-release firmware για το δημοφιλές handset.

 

Συγκεκριμένα η Android 4.1.2 Jelly Bean αναμένεται να κυκλοφορήσει για την συσκευή τον Μάρτιο ή τον ερχόμενο Απρίλιο. Θα φέρει ακόμη και το TouchWiz Nature UX interface με το UI να αποτελεί μια τροποποιημένη έκδοση από αυτή του Galaxy S III.

 

Έντονες είναι οι φήμες που θέλουν την εταιρεία να προετοιμάζει αντίστοιχες δοκιμές firmwares και για άλλα mid-range smartphones όπως τα Galaxy Beam, Galaxy Music, Galaxy Chat, Galaxy Ace Plus και Galaxy Mini 2.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_starts_testing_jelly_bean_firmwares_for_galaxy_ace_2-news-5519.php[/url]']gsmarena.com