H Samsung τράβηξε τα βλέμματα του κοινού που επισκέφθηκαν το booth της στην έκθεση CES με την παρουσίαση τηλεοράσεων τύπου OLED.

Τώρα φαίνεται ότι προάγει την συγκεκριμένη ιδέα και για τις φορητές συσκευές. Στο πρωτότυπο δείγμα που παρουσίασε η εταιρεία στην έκθεση η οθόνη κλίνει προς την δεξιά άκρη του τηλεφώνου, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο χώρο για προβολή περιεχομένου.

 

Στην έκθεση η εταιρεία παρουσίασε ακόμη τον τρόπο με τον οποίο, όταν η οθόνη καλύπτεται από κάποιο αντικείμενο, μπορεί η συσκευή να παρέχει στον χρήστη τον απαραίτητο χώρο να διαβάσει τα εισερχόμενα μηνύματα και να απαντήσει σε αυτά.

 

Το γεγονός είναι, ότι flexible οθόνες δεν είναι η μόνη προοπτική που έχει κατά νου η εταιρεία για την περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης τεχνολογίας, της τεχνολογίας δηλαδή των εύκαμπτων οθονών. Επιπλέον η Samsung έδωσε μια πρώτη γεύση για αναδιπλούμενα κινητά τηλέφωνα και οθόνες συρόμενες.

 

Link.png Site: http://www.theverge.com/2013/1/9/3855638/samsung-shows-off-curved-oled-phone-prototype[/url]']theverge.com