Με μια λιτή ανακοίνωση, η Samsung παρουσίασε σήμερα το διάδοχο του αρχικού Galaxy Tab, του πρώτου tablet που παρουσίασε η Samsung πριν 18 μήνες με οθόνη 7' ιντσών.

 

Το Galaxy Tab 2 όπως είναι η επίσημη ονομασία του διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1 GHz, 1 GB RAM, κάμερα 3 megapixel στο πίσω μέρος και μια απλή με VGA ανάλυση στο μπροστινό μέρος όπως επίσης δέκτη A-GPS (μόνο για τη 3G έκδοση), Wi-Fi, Bluetooth και θύρα microSD. Θα κυκλοφορήσει με χωρητικότητα 8/16/32gb Η οθόνη περιορίζεται στην ανάλυση των 1024x600 αν και διαθέτει τεχνολογία PLS LCD.

 

Όπως όλα τα tablets της Samsung, έτσι και το συγκεκριμένο στηρίζεται στο Android και μάλιστα στην τελευταία έκδοση Ice Cream Sandwich η αλλιώς Android 4.0 με τη Samsung να ενσωματώνει και το δικό της γραφικό περιβάλλον το TouchWiz. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τον Μάρτιο αρχικά στην Αγγλία με πιθανή τιμή στα €349 για το WiFi μοντέλο και €429 για 3G μοντέλο.

 

galaxy-tab-2-1.jpg galaxy-tab-2.jpg

 

Θα έχουμε μια πρώτη επαφή με το Galaxy Tab 2 στην έκθεση MWC 2012 η οποία θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τη 1η Μαρτίου 2012.

 

Link.png Site: Δελτίο Τύπου