Η Samsung φαίνεται ότι θα κρατήσει την υπόσχεση που είχε δώσει ένα χρόνο πριν και πρόσφατα αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Galaxy S II Jelly Bean update.

Εκτός από τις σαφώς καλύτερες επιδόσεις που προσφέρει το Project Butter στο Android, η ενημέρωση θα φέρει πολλά χαρακτηριστικά που συναντούμε στο Galaxy S III, όπως τα Smart Stay, Pop-up Play και Pause κατά την διάρκεια εγγραφής video. Επιπροσθέτως ορισμένες νέες εφαρμογές έρχονται ήδη προεγκατεστημένες, όπως τα Google+, Talk, Play Book και Play Movie, για τις αγορές φυσικά που τις υποστηρίζουν. Στα πρόσθετα χαρακτηριστικά ανήκει η λειτουργία Easy mode που επιτρέπει την εύκολη χρήση της συσκευής για αρχάριους χρήστες καθώς και η Block mode που ενεργοποιεί την δυνατότητα απόρριψης κλήσεων.

 

Να σημειωθεί ακόμη ότι η αναβάθμιση Galaxy S II Jelly Bean θα μειώσει την εσωτερική μνήμη της συσκευής από τα 12GB στα 11GB με το 1GB που να χρησιμοποιείτε για system partition. Η αναβάθμιση θα είναι εφικτή μόνο μέσα από το KIES της Samsung καθώς θα χρειαστεί να γίνει re-partition της μνήμης του συστήματος, μια διαδικασία η οποία θα κρατήσει περίπου μία ώρα ίσως και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις. Η διαθεσιμότητά της αναμένεται σε μία εβδομάδα.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_ii_jelly_bean_update_detailed_coming_very_soon-news-5292.php[/url]']gsmarena.com