Το Ιnsomnia.gr και η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος διοργανώνουν διαγωνισμό με δώρο το Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Το "μικρό" tablet της Samsung διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή, 1 GB RAM, 2 κάμερες, GPS δέκτη και 8 GB αποθηκευτικό χώρο. Στηρίζεται στην πλατφόρμα Android 4.1.2 JellyBean με τη προσθήκη του γραφικού περιβάλλοντος TouchWiz της Samsung.

 

Η συμμετοχή σας στην κλήρωση μπορεί να γίνει με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους αφού προηγηθεί μια πολύ γρήγορη εγγραφή με ένα οποιοδήποτε email ή με το λογαριασμό σας στο Facebook. Η εισαγωγή του ενεργού username σας στο Insomnia, σας δίνει 1 πόντο συμμετοχής στην κλήρωση. Προσοχή! Η εγγραφή σας στο Insomnia θα πρέπει να έχει πραγματοποιηθεί πριν τις 23/12/2013 αλλιώς η συγκεκριμένη συμμετοχή δε θα γίνει δεκτή.

 

Επιπλέον, κάνοντας like στη σελίδα μας στο Facebook σας δίνει 1 επιπλέον πόντο συμμετοχής στην κλήρωση ενώ άλλο ένα πόντο μπορείτε να πάρετε αν κάνετε follow το @insomniagr στο Twitter ή αν πραγματοποιήσετε συνδρομή στο κανάλι μας στο YouTube.

 

Ως διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 23/12/2013 και ώρα 10:01 έως και 5/1/2014 και ώρα 00:01. Ο νικητής ή η νικήτρια θα αναδειχθεί με αυτόματη κλήρωση και θα ανακοινωθεί από την σελίδα του διαγωνισμού καθώς και από την σελίδα του Insomnia στο Facebook και Twitter. Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε email στο contest @ insomnia.gr

 

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/giveaways/galaxytab3.htm[/url]']Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό