Σε επίσημη ενημέρωση της Samsung για τον τύπο, η εταιρεία ανακοίνωσε το πλάνο κυκλοφορίας των νέων συσκευών που παρουσίασε στις αρχές του μήνα στο Βερολίνο και συγκεκριμένα του νέου Galaxy Note 3 και Galaxy Gear.

Το Galaxy Note 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα με τιμή €799 για το αρχικό μοντέλο των 32GB ενώ το μοντέλο των 64GB δεν θα διατεθεί στη χώρα μας. Το πρώτο έξυπνο ρολόι της Samsung, το Galaxy Gear, θα κυκλοφορήσει κανονικά στην Ελλάδα την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με τιμή €299.

 

Με σημαντικές αλλαγές από τον προκάτοχο του, το Galaxy Note 3 ξεχωρίζει για την Super AMOLED οθόνη των 5.7 ιντσών με Full HD ανάλυση και πάχος 8.3 χιλιοστών. Η Samsung προχώρησε σε σημαντική αλλαγή στο πίσω μέρος της συσκευής επιλέγοντας να αντικαταστήσει το κλασσικό πλαστικό με δερματίνη ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Στη χώρα μας όπως αναμενόταν θα κυκλοφορήσει το μοντέλο με τον τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.3 GHz, 3 GB μνήμη και απόλυτη συμβατότητα με τα LTE δίκτυα.

 

Τέλος το Galaxy Gear που ανήκει σε μια πολλά υποσχόμενη κατηγορία gadget, διαθέτει οθόνη 1.63 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED, με ανάλυση 320 x 320. Με μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 800 Mhz, στηρίζεται στο Android και μέσα από το μενού του μπορούμε να δούμε στην οθόνη του τα γραπτά μηνύματα που δεχόμαστε, τις ειδοποιήσεις αλλά και να τρέξουμε μια σειρά από εφαρμογές ειδικά για το Galaxy Gear όπως το Path, Tripit και άλλα. Επίσης μπορούμε να κάνουμε λήψη φωτογραφιών 1.9mp και hd video 10 δευτερολέπτων.

 

Αρχικά το Galaxy Gear θα είναι συμβατό για σύνδεση μόνο με το Galaxy Note 3, Galaxy Note II, Galaxy S III και Galaxy S4 και μελλοντικά θα υποστηρίξει και άλλα android smartphones της Samsung

 

Μια πολύ καλή πρώτη ιδέα και για τις δύο συσκευές, μπορείτε να πάρετε από τις παρακάτω βιντεοπαρουσιάσεις μας.

 

Link.png Site: ']Galaxy Gear - Πρώτη επαφή (video)

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/samsung/samsung-galaxy-note-3-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%86%CF%81%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CE%B3-r5249']Galaxy Note 3 - Πρώτη επαφή (video)