Αν αναρωτιέστε πως μπορεί να μοιάζει το έξυπνο ρολόι που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung, η ιστοσελίδα Venture Beat μας δίνει μια πρώτη γεύση αν και σημερινές πληροφορίες αναφέρουν ότι το ρολόι που παρουσιάζεται στη φωτογραφία δεν είναι η τελική έκδοση του Galaxy Gear

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η οποία είχε πρόσβαση σε μια μικρή βιντεοπαρουσίαση της Samsung η οποία διακινείται εσωτερικά στην εταιρεία, το Galaxy Gear αναμένεται να έχει OLED οθόνη αφής 3' ιντσών με ενσωματωμένο ηχείο, μικρόφωνο και κάμερα 4mp στο λουράκι. Επίσης σε μια γρήγορη επαφή με το Galaxy Gear, το Venture Beat αναφέρει ότι το μέγεθος του ρολογιού είναι μεγάλο αν και ελαφρύ.

 

Επίσης φαίνεται ότι περιλαμβάνει το S Voice για την εκτέλεση ενεργειών με βάση τις φωνητικές μας εντολές καθώς και μια σειρά εφαρμογών γυμναστικής στα πρότυπα των αντίστοιχων αξεσουάρ όπως το Nike Fuelband. Αναμένεται πάντως να αποτελέσει και «σύντροφο» ενός smartphone με εμφάνιση στην οθόνη πληροφοριών όπως ειδοποιήσεις και γραπτά μηνύματα που προέρχονται από το κινητό ενώ η αυτονομία του θα κυμαίνεται στις 10 ώρες.

 

Η ιστοσελίδα GigaOM αναφέρει σήμερα ότι το smartwatch της Samsung θα στηρίζεται στο Android 4.3 και δε θα διαθέτει κάποιο browser. Η δυνατότητα εικονικού πληκτρολογίου θα είναι απενεργοποιημένη και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τηλεφωνικές κλήσεις.

 

Περισσότερα θα μάθουμε στην προγραμματισμένη παρουσίαση της Samsung την Τετάρτη στο Βερολίνο.

 

Link.png Site: ']Venture Beat

Link.png Site: http://gigaom.com/2013/09/01/more-details-on-samsungs-galaxy-gear-smartwatch-those-images-are-of-a-prototype/']GigaOM