Με την Apple να φέρνει αυξανόμενα μέτρα ασφαλείας στο νέο iPhone με την ενσωμάτωση αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος και την HTC να ακολουθεί, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως και η Samsung θα υιοθετήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, με τις πρώτες σχετικές φήμες να το διαψεύδουν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέες φήμες, το επερχόμενο Samsung Galaxy S5 θα ενσωματώσει αισθητήρα σάρωσης του ματιού, ώστε οι χρήστες να μπορούν να ξεκλειδώνουν τη συσκευή απλά και μόνο με το μάτι τους – χωρίς να γίνεται αναφορά περί περαιτέρω χρήσης της τεχνολογίας –. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε μιλάμε για ανώτερο επίπεδο ασφαλείας από το τωρινό Touch ID, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε με σιγουριά το οτιδήποτε.

 

Πριν μερικές ημέρες βγήκαν στο φως οι φήμες περί νωρίτερης κυκλοφορίας του Galaxy S5 και οκταπύρηνου επεξεργαστή στα 14nm, ενώ αναμένουμε ακόμα περισσότερες διαρροές/φήμες όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος που πιθανόν να δούμε τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Να υπενθυμίσουμε πως το Galaxy S4 έφερε τις λειτουργίες Air Gestures και περιήγηση με το βλέμμα, οπότε μία τέτοια κίνηση ταιριάζει πολύ περισσότερο στα πλάνα της εταιρείας.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_will_reportedly_feature_an_eyescanning_sensor-news-7002.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter[/url]']GSMArena