Το στοίχημα της Samsung τον Αύγουστο του 2011 με την παρουσίαση του Galaxy Note απέδωσε και έτσι δύο χρόνια μετά η εταιρεία ανακοινώνει ότι οι πωλήσεις των δύο πρώτων μοντέλων της σειράς ξεπέρασαν τα 38 εκατομμύρια συσκευές.

Το μεγάλο smartphone της Samsung που για πολλούς εγκαινίασε μια νέα κατηγορία συσκευών, αυτή των "phablet" συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στην αγορά ενώ την περασμένη εβδομάδα είδαμε από κοντά τη νέα γενιά, το Galaxy Note 3.

 

Όπως αναφέρει ο JK Shin που ηγείται του τμήματος της Samsung Mobile, η κάποτε περιορισμένη αγορά για smartphones αυτού του μεγέθους, είναι ήδη μια τεράστια αγορά με έντονο ανταγωνισμό. Μάλιστα προχώρησε στην πρόβλεψη ότι το νέο Galaxy Note 3 θα ξεπεράσει σε πωλήσεις τα δύο προηγούμενα μοντέλα με προβλεπόμενες πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων συσκευών.

 

Συγκριτικά, το Note II συμπλήρωσε 5 εκατομμύρια πωλήσεις σε μόλις 2 μήνες, διαθέσιμο σε 128 χώρες κάτι που η Samsung επεκτείνει με τη διαθεσιμότητα του νέου μοντέλου να φτάνει τις 143 χώρες μέσα στον προσεχή Οκτώβριο.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_and_note_ii_sales_pass_the_38_million_mark-news-6753.php[/url]']GSMArena