Με μεγάλη καθυστέρηση, το Galaxy A51 θα λάβει επιτέλους ενημέρωση λειτουργικού συστήματος.

Η Samsung είχε πολύ κακή φήμη αναφορικά με τις ενημερώσεις που λάμβαναν τα ξεκλείδωτα smartphones στην αγορά των ΗΠΑ, κι αν και η κατάσταση έχει βελτιωθεί κάπως, δεν είναι ακόμη βέλτιστη. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι το Galaxy A51, το οποίο τώρα θα ξεκινήσει να λάβει το ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα Android 11 φυσικά με το γνωστό περιβάλλον χρήσης One UI 3.1 της Samsung.

Θα σκεφτεί κανείς, αφού μιλάμε για αναβάθμιση είναι κάτι «καλό». Ναι, αρκεί οι αναβαθμίσεις να μην έχουν τόση μεγάλη καθυστέρηση μεταξύ τους ανάλογα τη χώρα κυκλοφορίας. Για παράδειγμα, οι συσκευές Galaxy A51 εκτός ΗΠΑ έλαβαν το ενημερωμένο One UI με το Android 11 τον περασμένο Φεβρουάριο. Με άλλα λόγια, «μόλις» 4 μήνες καθυστέρηση, για μία έκδοση Android που αναπτύχθηκε το 2020.

Η ενημέρωση θα είναι τύπου Over-the-Air (OTA), θα περιλαμβάνει ενημέρωση κώδικα ασφαλείας Ιουνίου 2021 και θα έχει την κωδική ονομασία A515U1UEU5CUF1. Αναμένεται να γίνει διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές που πωλούνται στις ΗΠΑ τις επόμενες ημέρες αν και οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν και χειροκίνητα μέσα από τις ρυθμίσεις μήπως συμπεριλαμβάνονται στους «τυχερούς» και τη λάβουν νωρίτερα.

  • Confused 1