Στο τεράστιο περίπτερο της Samsung βρήκαμε ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα της Κορεάτικης εταιρείας μία έκδοση του περσινού Galaxy Book2 Pro 360 που ανυπομονούμε να δούμε και στη χώρα μας.

Πρόκειται για την έκδοση που βασίζεται στην πλατφόρμα Snapdragon 8cx Gen 3 της Qualcomm, η οποία υπόσχεται έως και 30 ώρες αυτονομίας, επίδοση που αναμφισβήτητα θα βρουν ιδιαίτερα ελκυστικοί πολλοί επαγγελματίες και road warriors (π.χ. δημοσιογράφοι, πωλητές). Την ώρα λοιπόν που οι άλλες εκδόσεις του Galaxy Book2 Pro 360 βασίζονται στην πλατφόρμα της Intel και στους 12ης γενιάς επεξεργαστές Core i5 ή Core i7, η συγκεκριμένη έκδοση βασίζεται σε οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon και σε σύστημα γραφικών Adreno, το οποίο υποστηρίζει DirectX 12 και είναι έως και 60% ταχύτερο από τη προηγούμενη γενιά (Snapdragon 8cx Gen 2).

Χάρη στην πλατφόρμα της Qualcomm, ο φορητός υπολογιστής της Samsung που διαθέτει οθόνη αφής και ευέλικτο μηχανισμό-hinge 360-μοιρών που του επιτρέπει να μετατρέπεται σε tablet, διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες ασύρματης δικτύωσης και συνδεσιμότητας που ξεκινούν από την ύπαρξη Bluetooth 5.2 και WiFi 6E και φτάνουν στην υποστήριξη 5G. Επομένως, για έναν επαγγελματία, η χρήση του Internet και η σύνδεση του με τις εφαρμογές και την υποδομή της εταιρείας που εργάζεται δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, ακόμα και αν βρίσκεται εν κινήσει. 

Ο φορητός υπολογιστής της Samsung διαθέτει επίσης υποδοχές USB Type-C (τρεις σε αριθμό), υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD και υποδοχή για ακουστικά (3.5mm mini-jack) ενώ διαθέτει και στερεοφωνικά ηχεία 4W που υποστηρίζουν Dolby Atmos. Επίσης διαθέτει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά και κάμερα 1080p. Η οθόνη Super AMOLED των 13,3 ιντσών είναι βεβαίως αφής και υποστηρίζει και το S Pen της εταιρείας για σκιτσάρισμα, λήψη σημειώσεων, γραφή κ.ά. 

Το νέο Samsung Galaxy Book2 Pro 360 με Snapdragon 8cx Gen 3 έχει βάρος που ξεπερνά μόλις το 1 κιλό (1,05 κιλά για την ακρίβεια) και είναι εξαιρετικά λεπτό με πάχος που δεν ξεπερνά τα 11,5 χιλ.
 

  • Like 4
  • Thanks 2