Στην κατοχή της ιστοσελίδας WinFuture βρέθηκαν κάποιες νέες φωτογραφίες που όχι μόνο αποκαλύπτουν τα νέα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds της Samsung, αλλά και που δείχνουν να φορτίζουν «στην πλάτη» του Galaxy S10+.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία λοιπόν όχι μόνο επιβεβαιώνει την ασύρματη φόρτιση του case των ακουστικών της Samsung αλλά και την υποστήριξη «reverse wireless charging» από τις επερχόμενες ναυαρχίδες της Samsung.

Αν και το πιθανότερο είναι να μην χρησιμοποιείτε την τεχνολογία συχνά (εξάλλου η βάση, που μοιάζει λιγότερο ογκώδης από των IconX έχει υποδοχή USB-C), σε περίπτωση ανάγκης είναι μία πολύ καλή λύση για την φόρτιση των ακουστικών σας, ακόμα και αν χρειαστεί να θυσιάσετε μέρος της μπαταρίας του κινητού σας (εφόσον είστε βεβαίως διατεθειμένοι να αποχωριστείτε το κινητό σας για ένα μισάωρο περίπου).

dims.jpg.b2185a58d3390f42da90e1550d1a3d3d.jpg

Για τα Galaxy Buds δυστυχώς δεν έχουν διαρρεύσει και πολλές περισσότερες πληροφορίες, τουλάχιστον όχι τόσες όσες έχουν διαρρεύσει για τη σειρά Galaxy S10.

Ξέρουμε πάντως ότι πρόσφατα έλαβαν τις σχετικές πιστοποιήσεις από την FCC (Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ) και ότι αργότερα διέρρευσαν από την Samsung Τουρκίας. Διαθέτουν Bluetooth 5.0 και θα βελτιωμένη αυτονομία μπαταρίας ενώ θα προσφέρουν 8GB on-board storage.  

galaxy-buds-illustration-668x375.png.c3f1fad2138a26a9d69cee876a6498f6.png

Engadget

  • Like 1