O γνωστός και αξιόπιστος Evan Blass (@evleaks) δημοσίευσε στο Twitter «renders» τριών smartphones, που υποτίθεται ότι αποτελούν την επερχόμενη σειρά Galaxy S10 της Samsung.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος επισημαίνει στην ανάρτηση του, ότι οι εικόνες βασίζονται στις «προσδοκίες» ενός κατασκευαστή θηκών για τη νέα σειρά της Samsung. Αν και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί, ένας ακόμη αξιόπιστος leakster, ο Ice Universe επιβεβαίωσε τις διαστάσεις των οθονών των τριών συσκευών της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας, με σχόλιο που έκανε κάτω από την ανάρτηση του Evan Blass.

Σύμφωνα με τα renders που δημοσιεύτηκαν, η Samsung θα ανακοινώσει τρεις συσκευές, το Galaxy S10 Lite με οθόνη 5,8 ιντσών που θα είναι η φθηνότερη συσκευή, το «απλό» Galaxy S10 που θα διαθέτει οθόνη 6,1 ιντσών και παρόμοιο front camera design και το Galaxy S10+ που θα διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών και δύο οπές στην πρόσοψη για το dual camera setup που από ότι φαίνεται θα διαθέτει.

Η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τις νέες της συσκευές σε εκδήλωση Galaxy Unpacked που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Mobile World Congress 2019 (MWC).