Πριν από λίγες εβδομάδες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η Samsung θα παρουσιάσει τη νέα σειρά Galaxy Note10 στις 7 Αυγούστου, και η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία επιβεβαίωσε την ημερομηνία πρόσφατα.

Έτσι, η δημοφιλής εταιρεία θα οργανώσει μία εκδήλωση Galaxy Unpacked στο Barclays Center στη Ν. Υόρκη, στην ίδια δηλαδή τοποθεσία που παρουσίασε πέρυσι και την προηγούμενη γενιά. Στο μικρό βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, η Samsung δείχνει το S Pen να σχηματίζει μία κάμερα, και λαμβάνοντας υπόψη τις διάφορες φήμες και διαρροές, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για την εμπρόσθια κάμερα που θα βρίσκεται σε μία οπή τύπου «punch hole» στο κέντρο του πάνω μέρους της οθόνης.

note10.jpg.bb6a121aca75d234aecb6bc407f6d91c.jpg

Φημολογείται ότι η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει τρεις συσκευές στη σειρά Galaxy Note φέτος, το «απλό» Galaxy Note10, το μεγαλύτερων διαστάσεων Galaxy Note10+ και την έκδοση 5G του τελευταίου. Τα Galaxy Note10 και Note10+ θα έχουν παρόμοια σχεδίαση, ωστόσο το «Plus» μοντέλο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία και μία επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος.