Τα βίντεο επιβεβαιώνουν πως η σταθερή έκδοση του One UI 4 θα περιλαμβάνει λειτουργία αυτόματης αλλαγής χρώματος του Material You

Μπορεί εδώ και μερικές εβδομάδες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Android 12 και τη νέα σειρά Google Pixel 6, αλλά δε μπορούμε να αφήσουμε τη Samsung έξω, η οποία δοκιμάζει τη δική της εκδοχή του Android 12, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα διατεθεί σύντομα.

Θέλοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού της, η εταιρεία δημοσίευσε δύο νέα βίντεο, παρουσιάζοντας τις λειτουργίες του One UI 4 που βασίζεται στο Android 12. Όπως είναι αναμενόμενο, το One UI 4 παίρνει τις κύριες λειτουργίες του Android 12 και τις προσαρμόζει στα πρότυπα της Samsung για τις συσκευές της.

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση από τα βίντεο, είναι η λειτουργία αυτόματης αλλαγής χρώματος του Material You. Αυτό σημαίνει πως το χρώμα στο γραφικό περιβάλλον θα προσαρμόζεται στο wallpaper της συσκευής.

Δυστυχώς η Samsung δεν έκανε αναφορά στο πότε θα διατεθεί η σταθερή έκδοση του One UI 4, αλλά για τη σειρά Galaxy S21 αναμένεται τον Νοέμβριο με αρχές Δεκεμβρίου, με άλλες ναυαρχίδες να τη λαμβάνουν λίγο αργότερα.

Όσον αφορά ναυαρχίδες του 2020, πιθανότατα να διατεθεί στις αρχές του 2022, με κατώτερες κατηγορίες να λαμβάνουν την ενημέρωση αργότερα.

  • Like 4