Αν και κατά καιρούς η Samsung έχει παρουσιάσει διάφορες έξυπνες οθόνες, το Smart Monitor M8 είναι το πλέον κομψό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά και δυνατότητες.

Πρόκειται για μία οθόνη με κομψό, λευκού χρώματος φινίρισμα, η οποία προσφέρει διάφορα έξυπνα χαρακτηριστικά -τόσο παραγωγικότητας για επαγγελματίες όσο και gaming για τους λάτρεις των παιχνιδιών- αλλά και λειτουργικότητα που προέρχεται από τις έξυπνες τηλεοράσεις της εταιρείας. Όσον αφορά το τελευταίο, το Samsung Smart Monitor M8 προσφέρει πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές streaming (π.χ. video ή music streaming) ενώ ενσωματώνει και SmartThings IoT Hub για την επισκόπηση, τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο και τη διαχείριση διάφορων συσκευών τύπου Internet-of-Things στο σπίτι απευθείας από την οθόνη.

1_samsungM8.jpg.8273f7dece86d71fae32fcab3c36dcc3.jpg

Για όσους ενδιαφέρονται να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα τους, η οθόνη της Samsung με διαγώνιο 32 ιντσών και ανάλυση UHD έχει ένα χαρακτηριστικό με την ονομασία Workplace, το οποίο συγκεντρώνει όλες οι διαδικτυακές υπηρεσίες παραγωγικότητας (π.χ. Microsoft 365) σε ένα βολικό σημείο για εύκολη πρόσβαση και διαχείριση. Ένα ακόμη ξεχωριστό χαρακτηριστικό που απουσιάζει από τις υπόλοιπες έξυπνες οθόνες της Samsung είναι η κάμερα SlimFit, η οποία προσαρμόζεται μαγνητικά στη συσκευή για να διευκολύνει τις βιντεοσυνομιλίες/ τηλεδιασκέψεις. Η οθόνη υποστηρίζει διάφορα video chat apps συμπεριλαμβανομένου και το Google Duo.

Ένα χαρακτηριστικό που ενδεχομένως να ενδιαφέρει ορισμένους gamers είναι το Game Home, το οποίο σύμφωνα με την Νοτιοκορεάτικη εταιρεία μετατρέπει την οθόνη σε ένα «cloud game streaming monitor». Η εταιρεία υποστηρίζει ότι ο χρήστης της οθόνης θα μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για το streaming παιχνιδιών από διάφορες υπηρεσίες game streaming αλλά και να συνδέσει απευθείας στην οθόνη ασύρματα χειριστήρια, αν και δεν διευκρίνισε σε ποιες υπηρεσίες αναφέρεται ή ποια χειριστήρια θα είναι συμβατά με την οθόνη. Μεταξύ άλλων υποδοχών, το Samsung Smart Monitor M8 διαθέτει μία υποδοχή USB-C μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να φορτίσει διάφορες συσκευές ή υπολογιστές (65W). Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό πότε σκοπεύει να κυκλοφορήσει την οθόνη στην αγορά και με ποιο κόστος.

  • Like 1