Σύμφωνα με φήμες, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά κινητών Galaxy S24 σε μία εκδήλωση Galaxy Unpacked που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου.

Αν και είμαστε αρκετές εβδομάδες μακριά από την επίσημη ανακοίνωση, οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του Galaxy S24 Ultra είδαν το φως της διασημότητας από τον χρήστη του κοινωνικού δικτύου X, David Martin.

Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών αργότερα επιβεβαιώθηκε και από τον γνωστό και αξιόπιστο leaker και χρήστη του X, Ice Universe, ο οποίος μάλιστα ανάρτησε και μία εικόνα που συγκρίνει το εμπρόσθιο πάνελ του Galaxy S24 Ultra και του S22 Ultra. Όπως επιβεβαιώνεται, το νέο Galaxy S24 Ultra μοιάζει πολύ με το Galaxy S23 Ultra από άποψη σχεδιασμού ωστόσο διαθέτει επίπεδη οθόνη και πίσω μέρος.

Επίσης, θα διατηρήσει τον σχεδιασμό του προκατόχου του όσον αφορά την διάταξη των καμερών, με κάθε φακό να διαθέτει το δικό του ξεχωριστό μεταλλικό «δακτυλίδι». Το τιτάνιο επίσης θα αντικαταστήσει το αλουμινένιο πλαίσιο (Armor Aluminum) στο πλαίσιο της συσκευής.

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή του άρθρου, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά Galaxy S24 σε μία εκδήλωση Galaxy Unpacked που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο San Hose, στην California στις 17 Ιανουαρίου. Οι προπαραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά την εκδήλωση και οι πρώτες αποστολές θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα μετά.

  • Like 1