Η Samsung, ο νοτιοκορεατικός τεχνολογικός γίγαντας, φέρεται να ετοιμάζεται για την επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked, όπου αναμένεται να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S24.

Σύμφωνα με αναφορές κορεατικών μέσων ενημέρωσης, η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου 2024 και θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ.

Οι εικασίες σχετικά με την παρουσίαση της σειράς Galaxy S24 στα μέσα Ιανουαρίου κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό. Οι γνώστες του κλάδου υποδεικνύουν ότι η Samsung σκοπεύει να επισπεύσει την ημερομηνία παρουσίασης κατά περίπου δύο εβδομάδες σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy S23, η οποία παρουσιάστηκε την 1η Φεβρουαρίου του ίδιου έτους. Δεδομένης της παράδοσης της Samsung να διοργανώνει τις μεγάλες εκδηλώσεις της Galaxy Unpacked τις Τετάρτες, η 17η Ιανουαρίου προέκυψε ως πιθανή ημερομηνία για το ντεμπούτο του Galaxy S24.

Μέχρι τώρα, αυτές οι εικασίες στερούνταν ουσιαστικών στοιχείων. Ωστόσο, η κορεατική έκδοση Biz SBS φέρεται να επιβεβαίωσε από πηγές του κλάδου ότι η προαναφερθείσα ημερομηνία έχει οριστικοποιηθεί για την εκδήλωση. Είναι ενδιαφέρον ότι η Samsung αποφάσισε να επιστρέψει στις ΗΠΑ για το λανσάρισμα του Galaxy S24 μετά τη διοργάνωση της προηγούμενης μεγάλης εκδήλωσης Galaxy Unpacked στη Νότια Κορέα, όπου παρουσίασε τα Galaxy Z Fold 5 και Galaxy Z Flip 5 τον Ιούλιο.

Αν και το δημοσίευμα δεν παρέχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα Galaxy S24, Galaxy S24+ και Galaxy S24 Ultra, είναι λογικό να περιμένουμε ότι οι νέες Android ναυαρχίδες του Android θα είναι διαθέσιμες παγκοσμίως από τις 2 Φεβρουαρίου 2024, με βάση τις προηγούμενες κινήσεις της Samsung. Συνήθως, η Samsung ξεκινά τις γενικές πωλήσεις των τελευταίων ναυαρχίδων της την τρίτη Παρασκευή μετά την κυκλοφορία, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν αμέσως μετά την εκδήλωση Unpacked.

Επιπλέον το δημοσίευμα υποδηλώνει ότι η πρώιμη κυκλοφορία της σειράς Galaxy S24 είναι μια στρατηγική κίνηση ως απάντηση στην κάτω του αναμενομένου απόδοση του τμήματος ημιαγωγών της Samsung, το οποίο αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια. Το τμήμα ανακοίνωσε τις πρώτες του ζημίες μετά από 14 χρόνια το 2023, γεγονός που ώθησε τη Samsung να λανσάρει τα αναδιπλούμενα μοντέλα του 2023 νωρίτερα από το συνηθισμένο. Φαίνεται ότι η εταιρεία υιοθετεί παρόμοια στρατηγική για τις ναυαρχίδες της σειράς S στις αρχές του επόμενου έτους.

  • Like 3
  • Thanks 1