Η σειρά Galaxy Watch 5 της Samsung είχε πολλά πλεονεκτήματα, αλλά δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι με την αφαίρεση της περιστρεφόμενης στεφάνης που επέτρεπε στον χρήση να ελέγχει στοιχεία του UI.

Ωστόσο, αυτή η λειτουργία φημολογείται ότι θα επιστρέψει φέτος, τουλάχιστον στο Galaxy Watch 6 Classic, σηματοδοτώντας επίσημα την επιστροφή της μετά από ένα κενό δύο ετών. Καθώς μετράμε αντίστροφα για την άφιξη του Galaxy Watch 6 μαζί με το έτερο μοντέλο, το Classic, μια νέα διαρροή δεν αφήνει τίποτα στη φαντασία.

Ξεκινώντας με το Galaxy Watch 6 Classic, τα renders που αποκτήθηκαν και δημοσιεύτηκαν από το Winfuture παρουσιάζουν το wearable σε δύο μόνο χρώματα - Μαύρο και Ασημί. Ωστόσο, ο ιστότοπος εικάζει ότι η Samsung μπορεί να κυκλοφορήσει πρόσθετες παραλλαγές χρωμάτων τις εβδομάδες και τους μήνες που ακολουθούν την κυκλοφορία για να δώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο λανσάρισμα.

samsung-galaxy-watch-6-classic-render-black.webpsamsung-galaxy-watch-6-classic-render-black-2.webpsamsung-galaxy-watch-6-classic-render-black-1.webp

Η περιστρεφόμενη στεφάνη είναι εμφανώς ορατή σε αυτές τις εικόνες, η οποία αναμένεται να είναι στενότερη από ό,τι ήταν στο Galaxy Watch 4 Classic. Εν τω μεταξύ, έχουν διατηρηθεί τα πλήκτρα home και back από το Galaxy Watch 5 Pro ωστόσο, υπάρχει τώρα μια εξέχουσα προεξοχή μεταξύ των δύο φυσικών πλήκτρων, μια βασική αλλαγή στο σχεδιασμό από τον προκάτοχο, ο οποίος προσέφερε κενό χώρο μεταξύ των δύο πλήκτρων.

Το Winfuture εικάζει ότι η Samsung θα διαθέσει το Galaxy Watch 6 Classic σε εκδόσεις 43mm και 47mm. Επιπλέον, το νέο smartwatch υποτίθεται ότι θα είναι διαθέσιμο με δερμάτινο λουράκι κατά το λανσάρισμα, διαφοροποιούμενο περαιτέρω από το φθηνότερο μοντέλο Galaxy Watch 6.

samsung-galaxy-watch-6-classic-render-silver-1.webpsamsung-galaxy-watch-6-classic-render-silver.webp

Όσον αφορά το entry-level Galaxy Watch 6, το Winfuture αποκαλύπτει τρεις ξεχωριστές χρωματικές παραλλαγές για το wearable, με μια χρυσή/μπεζ έκδοση να προστίθεται στο ασημί και το μαύρο. Τα δύο πλευρικά κουμπιά από το Galaxy Watch 5 επιστρέφουν, αν και δεν υπάρχουν οπτικές αλλαγές που μπορούμε να εντοπίσουμε ακόμα. Τόσο το Galaxy Watch 6 όσο και το αδελφάκι του θα υποστηρίζουν αντοχή στο νερό 5ATM, σύμφωνα με το Winfuture.

samsung-galaxy-watch-6-render.webpsamsung-galaxy-watch-6-render-black-2.webpsamsung-galaxy-watch-6-render-gold-1.webp

 

Όπως αναφέρει ο γνωστός λογαριασμός του Twitter, Ice Universe, που διαθέτει αξιόπιστες πληροφορίες τεχνολογικών προιόντωνν, η Samsung θα μπορούσε να εξοπλίσει το Galaxy Watch 6 Classic με μεγαλύτερη οθόνη 1,47 ιντσών, ενώ παράλληλα θα ανέβαζε την ανάλυση για να ταιριάζει με την αναβάθμιση του μεγέθους της οθόνης. Το Exynos W980 SoC φημολογείται επίσης ότι θα ενσωματωθεί ως νέο SoC στα δύο wearables, επιτρέποντας δυνητικά μια αύξηση της απόδοσης κατά 10% σε σύγκριση με τον διπύρηνο Exynos W920 του Galaxy Watch 5.

Τα δύο νέα smartwatches θα κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Unpacked της Samsung τον επόμενο μήνα. Ενώ οι ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, η εταιρεία είναι πιθανό να προγραμματίσει την εκδήλωσή της στα τέλη Ιουλίου. Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι το φετινό Unpacked θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά για τον γίγαντα των ηλεκτρονικών. Το Galaxy Z Flip 5 και το Galaxy Z Fold 5 της Samsung αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, υποστηριζόμενοι από τα δύο νέα smartwatches Galaxy Watch 6 και ενδεχομένως και τη σειρά Galaxy Tab S9.

  • Like 1