Με την κυκλοφορία κάθε κορυφαίου smartphone, συνηθίζεται ειδικά φέτος να ακολουθεί και η μικρή της έκδοση, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο αν όντως υπάρχει χώρος στην αγορά για επιτυχημένη πορεία αυτών των συσκευών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα DigiTimes, οι πωλήσεις του Samsung Galaxy S4 Mini δεν ήταν οι αναμενόμενες, με την πηγή να κάνει λόγο για “φτωχές” πωλήσεις, χωρίς όμως να δίνεται ο ακριβής αριθμός τεμαχίων που πουλήθηκαν. Η πηγή αναφέρει πως ο κύριος λόγος των χαμηλών πωλήσεων είναι η τιμή καθώς ένα όχι και τόσο premium smartphone κοστολογείται πολύ περισσότερο από όσο θα έπρεπε, λόγο της ονομασίας και της σειράς στην οποία ανήκει.

 

Κάτι τέτοιο δείχνει όντως να ευσταθεί, καθώς στην ίδια τιμή υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογα μοντέλα από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, όπως η περσινή ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy S3. Η HTC ήταν η δεύτερη εταιρεία που ακολούθησε το εν λόγω trend, χωρίς να γνωρίζουμε αν το HTC One Mini έχει καλύτερη τύχη.

 

Παρόλα αυτά, υπάρχουν και προσπάθειες που όντως μεταφέρουν τα καλύτερα στοιχεία των "μεγάλων" σε μικρότερη οθόνη, όπως το πρόσφατα ανακοινωμένο Xperia Z1 f της Sony, αν και δε γνωρίζουμε πότε και αν θα φτάσει στα μέρη μας.

 

Link.png Site: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_mini_said_to_be_experiencing_lackluster_sales-news-6980.php?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter[/url]']GSMArena