Άλλη μία κυκλοφορία iPhone, άλλη μία διαμάχη ξεκινάει, αυτή τη φορά όχι σε επίπεδο λειτουργιών, ούτε στο σχεδιαστικό τομέα, αλλά στο χρώμα!

Με την αποκάλυψη του χρυσού μοντέλου iPhone 5S και λίγες μέρες αργότερα την αποκάλυψη του χρυσού Galaxy S4 στο ευρύ κοινό, το διαδίκτυο πήρε φωτιά, με τις μάχες των φανατικών να περνάνε σε νέο επίπεδο. Τη θέση της έσπευσε να γνωστοποιήσει η Samsung, με το blog Samsung Tomorrow να κοινοποιεί την ιστορία των χρυσών μοντέλων της εταιρείας, με το πρώτο να χρονολογείτε το 2004, προτού ακόμα και από την παρουσίαση του πρώτου iPhone.

 

Λίγο αργότερα, η Samsung Mobile Arabia μέσω του λογαριασμού της στο Twitter γνωστοποίησε πως το χρυσό Galaxy S4 κυκλοφόρησε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δύο μέρες πριν την παρουσίαση του iPhone 5S. Όπως φαίνεται, όντως η Samsung λάνσαρε την εν λόγω χρωματική επιλογή σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ και Κατάρ πριν το event της Apple. Όμως, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η εταιρεία προχώρησε σε παγκόσμια διάθεση της συσκευής μετά από την αποκάλυψη του iPhone 5S και iPhone 5C.

 

Τα πρώτα χρυσά κινητά της εταιρείας ήταν τα Anycall SCH-E470, SPH-3200 και SPH-E3250 το 2004, ενώ η παράδοση συνεχίστηκε το 2007, 2008, 2009, 2011 και 2013, με συσκευές που είτε προορίζονταν για συγκεκριμένες αγορές είτε δεν κυκλοφόρησαν καν, με την ύπαρξή τους και μόνο να αποδεικνύει τις διαθέσεις της Samsung.

 

Link.png Site: http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/samsung-on-the-defensive-over-gold-phone-rat-race-with-apple-1185103?src=rss&attr=all[/url]']TechRadar