Η Samsung ακολουθώντας τα χνάρια της Apple και την κυκλοφορία του iPhone 5s σε χρυσαφί χρώμα, έκρινε σκόπιμο να υιοθετήσει και αυτή την χρωματική επιλογή και να διαθέσει στην αγορά το Galaxy S4 και σε αυτή τη χρωματική επιλογή.

Εξάλλου, η συγκεκριμένη χρωματική έκδοση του iPhone παρουσιάζει μεγάλη ζήτηση εν συγκρίσει με τις άλλες δύο που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Η είδηση της επικείμενης εργασίας της Samsung πάνω σε μια νέα χρωματική έκδοση έγινε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρείας στο facebook, όπου αποκαλύπτει νέες Gold Editions για τα Galaxy S4. Εκεί παρουσιάζονται οι δύο χρυσαφί αποχρώσεις του Galaxy S4 σε συνδυασμό με το ροζ χρώμα για το πρώτο μοντέλο και με το καφέ στη δεύτερη περίπτωση.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα προορίζεται περισσότερο για αγορές της Μέσης Ανατολής, χωρίς να λέγεται σε αυτό το σημείο αν θα γίνουν διαθέσιμες και σε άλλες περιοχές. Το σίγουρο είναι ότι εφόσον η επιτυχία του «χρυσού» iPhone συνεχιστεί και άλλες εταιρείες θα επιλέξουν να κυκλοφορήσουν τις συσκευές τους σε αυτά τα χρώματα.

 

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/samsung-joins-apple-in-announcing-gold-colored-galaxy-s4[/url]']neowin.net